Workshop fotografie - ook online! 

Workshop Creatief Kijken (2 uur - live of online) - basis

Wil je die Wow-factor in je foto's en creatievere foto's maken? Wil je meer weten over compositie en standpunt? Of ben je op zoek naar praktische tips? Meld je aan voor de workshop 'Creatief Kijken'. Je kan meedoen met een telefoon of een camera - technische kennis is niet nodig. Ik leer je echt anders kijken. Naast praktische achtergrondinformatie ga je oefenen en en krijg je tips. Ik werk met kleine groepen zodat je maximaal ervaringen uitwisselt. Na de workshop maak je gegarandeerd betere foto's! Deze workshop is ook heel geschikt om in teamverband te doen, als familie-uitje of samen met een groep vrienden. Dit kan zowel online als live op locatie. Ik maak graag een programma op maat. 

Prijs 39,95 pp (excl. btw). 

Bel voor meer informatie 06 830 217 66 . Of vul het contactformulier in.

 

Workshop Basiskennis Fotografie  (2 uur)

Vind je fotograferen leuk en wil je meer uit je camera halen? Geen zin om dikke handleidingen door te nemen? Fotografeer je op de automatische stand en wil je daarvan af?  Meld je aan voor een workshop basiskennis fotografie! Je krijgt inzicht in de  werking van de camera en de primaire instellingen (sluitertijd, diafragma, iso waarde). Ervaring is niet nodig, een camera waarbij je sluitertijd en diafragma kunt instellen is handig. De groep is klein zodat je al je vragen kan stellen. Deze workshop is ook online beschikbaar. 

Prijs 39,95 p.p. (incl. btw). 

Bel voor meer informatie 06 830 217 66 . Of vul het contactformulier in.

Voor groepen en zakelijke markt 

Wil je samen met je familie of met een groep vrienden creatief aan de slag? Op zoek naar een origineel teamuitje? Of ben je op zoek naar een creatieve workshop op een congres? Denk aan fotografie! Ik leer je echt anders kijken. Ervaring met fotografie is niet nodig, meedoen kan ook met een telefoon. Ik maak een programma op maat zodat iedereen mee kan doen. 

Fotografie kan ook prima als middel worden ingezet om beter samen te werken of kwaliteiten van teamleden zichtbaarder te maken. Ik heb ruime ervaring in het faciliteren van groepen en verzorgen van presentaties zowel live als online en denk graag mee over een programma.

Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel 06 830 217 66