Home » Workshops

Workshop fotografie - ook online! 

Workshop Creatief Kijken (2 uur online)

Zaterdag 25 september 10.00 - 12.00 uur

Wil je die Wow-factor in je foto's en creatievere foto's maken? Wil je meer weten over compositie en standpunt? Of op zoek naar praktische tips? Meld je aan voor de online workshop 'Creatief Kijken' . Je kan meedoen met een telefoon of een camera - technische kennis is niet nodig. Ik leer je echt anders kijken. Naast praktische achtergrondinformatie ga je ook oefenen, en dat kan prima, ook online. De groep is klein zodat je maximaal ervaringen uitwisselt. Na de workshop maak je gegarandeerd betere foto's! Deze workshop is ook heel geschikt om bijvoorbeeld in teamverband te doen, of als familie of groep vrienden. Online of live, ik maak graag een programma op maat. 

Prijs 39,95 pp (incl. btw)

Aanmelden kan via het contactformulier. Na aanmelding ontvang je de praktische informatie en een link om deel te kunnen nemen. 

Maak een afspraak  via 06 830 217 66.  

 

Workshop Basiskennis Fotografie  (2 uur)

Vind je fotograferen leuk en wil je meer uit je camera halen? Geen zin om dikke handleidingen door te nemen? Fotografeer je op de automatische stand en wil je daarvan af?  Meld je aan voor een workshop basiskennis fotografie! Je krijgt inzicht in de  werking van de camera en de primaire instellingen (sluitertijd, diafragma, iso waarde). Ervaring is niet nodig, een camera waarbij je sluitertijd en diafragma kunt instellen is handig. De groep is klein zodat je al je vragen kan stellen. Deze workshop is ook online beschikbaar. 

Prijs 39,95 p.p. (incl. btw). 

Aanmelden kan via het contactformulier

Maak een afspraak  via 06 830 217 66.  

Voor groepen en zakelijke markt 

Op zoek naar een origineel teamuitje? Of een interessante workshop op een congres? Wil je samen met familie of vrienden creatief aan de slag? Denk aan fotografie! Ik leer je echt anders kijken. Ervaring met fotografie is niet nodig, meedoen kan ook met een telefoon. Fotografie kan ook als middel worden ingezet om beter samen te werken of kwaliteiten van teamleden zichtbaarder te maken. Ik heb ruime ervaring in het faciliteren van groepen en verzorgen van presentaties zowel live als online en denk graag mee.

Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel 06 830 217 66