Workshop creatief kijken 

 (2 uur - live of online) 

Wil je creatievere foto's maken? Wil je meer weten over compositie en standpunt? Of ben je op zoek naar praktische tips? Meld je aan voor de workshop 'Creatief Kijken'. Je kan meedoen met een telefoon of een camera - technische kennis is niet nodig. Ik leer je echt anders kijken. Naast praktische achtergrondinformatie ga je oefenen en krijg je tips. Ik werk met kleine groepen zodat je maximaal ervaringen uitwisselt. Na de workshop maak je gegarandeerd betere foto's! Deze workshop is ook heel geschikt om in teamverband te doen, als familie-uitje of samen met een groep vrienden. Dit kan zowel online als live op locatie. Ik maak graag een programma op maat. 

Bel voor meer informatie 06 830 217 66 . Of vul het contactformulier in.

Voor groepen en zakelijke markt 

Op zoek naar een origineel teamuitje? Of naar een creatieve workshop op een congres? Denk aan fotografie! Fotografie kan bijvoorbeeld goed ingezet worden als middel om beter samen te werken of kwaliteiten van teamleden zichtbaarder te maken bijvoorbeeld. Je leert echt op een andere manier kijken. Ik maak altijd een programma op maat en iedereen kan meedoen, met camera of telefoon. Ik heb ruime ervaring in het faciliteren van groepen en verzorgen van presentaties zowel live als online.  

Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel 06 830 217 66

Workshop Basiskennis Fotografie  (2 uur)

Vind je fotograferen leuk en wil je meer uit je camera halen? Geen zin om dikke handleidingen door te nemen? Fotografeer je op de automatische stand en wil je daarvan af?  Meld je aan voor een workshop basiskennis fotografie! Je krijgt inzicht in de  werking van de camera en de primaire instellingen (sluitertijd, diafragma, iso waarde). Ervaring is niet nodig, een camera waarbij je sluitertijd en diafragma kunt instellen is handig. De groep is klein zodat je al je vragen kan stellen. Deze workshop is ook online beschikbaar. 

Bel voor meer informatie 06 830 217 66 . Of vul het contactformulier in.