Over mij

 

Mijn naam is Johanna Minnaard

In fotografie kan ik creativiteit kwijt

Met fotografie vertel ik verhalen

Door fotografie ben ik bewust van mijn omgeving

 

Ik ben opgeleid tot professioneel fotograaf. Na de vooropleiding aan de fotovakschool studeerde ik in 2015 af aan Fotoschool Keistad in Amersfoort.

Regelmatig verzorg ik exposities, lezingen en workshops. Bijvoorbeeld als invulling van een teamuitje, familiedag of workshop op een congres. Je kunt bij mij ook terecht voor een familiereportage, kunstwerk aan de muur of mooi portret. 

 

 

Opdrachtgevers

Rijkswaterstaat, LEF future center, NVRD, diverse gemeenten, GGZ-centraal, Stichting Afvalfonds Verpakkingen, ZZP-ers en particulieren.

Lid DuPho - Dutch Photographers, beroepsorganisatie

Lid Koninklijke Fotobond 

 

Referenties 

Darja van Alten, beeldend therapeut GGZ Centraal 

GGZ zocht een inspirerend en creatieve activiteit voor ons team. Bij Johanna Minnaard Fotografie waren we aan het goede adres. Ze nam de tijd om een uniek programma te maken. Aan de hand van enkele basistechnieken zette ze ons op een creatieve manier aan het werk om onze persoonlijke kwaliteiten in beeld te brengen. Ze zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor iedereen een gezellige en leerzame middag beleefde. Johanna leert je echt anders kijken - een aanrader! 

 

Marieke de Jong, InStijl Advies Elburg

Johanna is een TOPfotograaf. Creatief en met oog voor detail heeft ze bijzonder mooie foto's gemaakt die ik goed kan gebruiken. We hadden een goed contact waarin ze mij inspireerde. Ze is flexibel en zeer snel met het leveren van foto's. De manier waarop ze mee denkt om een zo mooi mogelijk eindresultaat te bereiken is geweldig. 

 

Familie van den End, Ermelo.

Wat een mooie foto's van ons, de kinderen en kleinkinderen! Je manier van werken, de zorgvuldigheid en attente houding maakte dat we ervan hebben genoten. We zijn er heel blij mee. 

 

Fleur Fleischeuer, Ermelo

We wilden een unieke foto van ons drietjes aan onze ouders geven. Johanna zorgde voor een ontspannen sfeer, luisterde goed naar onze wensen en gaf goede tips. We hebben echt lol gehad samen. De foto's zijn prachtig en mijn ouders zijn er erg blij mee.