Home » Single Use Plastic

Uitleen expositie Single Use Plastic 

Om aandacht te vragen voor Single Use Plastic maakte ik deze foto's. Op een esthetische manier zijn acht producten gefotografeerd die per juli 2021 verboden worden. Het doel is om de kijker aan het denken te zetten. Zijn deze producten slecht? Of is het de manier waarop we er mee omgaan? Zijn er alternatieven  of kunnen we ook zonder Single Use Plastic? 

De start van deze reizende expositie was bij BRAK! In IJmuiden. Wilt u ook aandacht vragen voor dit onderwerp? Dat kan! De expositie is gratis te leen. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier.

De expositie is mede mogelijk gemaakt door Rijkswaterstaat.

Voorwaarden en informatie 

  • De acht foto's, afmeting 70 x 50 cm, zijn afgedrukt op dibond dmv direct druk en voorzien van een haak.
  • Naast de foto's wordt achtergrondinformatie aangeleverd over de expositie (waarom een SUP regeling en waarom deze foto's?) 
  • Een ophangsysteem wordt niet meegeleverd en dient door de organisatie zelf te worden verzorgd. 
  • In overleg kunnen foto's worden gebracht/gehaald of per koerier worden verzonden. De kosten daarvan komen voor rekening van de organisatie.  
  • De foto's kunnen gratis worden getoond met een maximum van 6 weken. Heeft u andere wensen, in overleg is veel mogelijk!
  • Op de foto's zelf zit auteursrecht en mogen niet zonder toestemming worden gepubliceerd.
  • De foto's kunnen worden gekocht in zowel hoge als lage resolutie voor eigen gebruik. Ook kunnen de foto's als serie of per stuk worden afgedrukt op verschillende materialen en in diverse maten. Kiest u voor deze optie? Neem voor informatie contact op via het contactformulier

In het nieuws

JOHANNA MINNAARD IN IJMUIDER COURANT 1 1
PDF – 1.5 MB 80 downloads
Reizende Fotoexpositie SUP Van Johanna Minnaard In I Jmuiden Persbericht 1
PDF – 147.0 KB 82 downloads