Uitleen expositie Single Use Plastic 

We kunnen er niet om heen - plastic zit in een verdomhoekje. Maar is plastic slecht? Of de manier waarop we er mee omgaan? In deze fotoserie ziet u een aantal voorwerpen voor eenmalig gebruik (single use plastics) die per juli 2021 verboden zijn. Ik fotografeerde de voorwerpen op zo'n manier dat je anders naar de materialen gaat kijken.    

De expositie is te huur door organisaties en bedrijven die aandacht willen vragen voor dit thema. Zo is de serie momenteel te zien op het hoofdkantoor van Rijkswaterstaat en op de Marnix Academie in Utrecht. 

Ik denk graag mee over aanvullende activiteiten zoals een fotoworkshop of op welke manier de expositie kan worden ingezet. Wilt u gebruik maken van de expositie? Dat kan! Neem contact op via het contactformulier. 

Voorwaarden en informatie 

De expositie is in verschillende varianten te huur. Achtergrondinformatie wordt meegeleverd en kan worden aangevuld met informatie vanuit de organisatie zelf. 

  • Variant 1. Acht foto's, afmeting 70 x 50 cm (dibond), inclusief schildersezels. 
  • Variant 2. Acht foto's, afgedrukt op IXXI (kunststof vierkanten), afmeting 160 x 80 cm. Ideaal als wanddecoratie in bijv. een kantine, hotel of restaurant. 
  • Variant 3. Acht foto's, afmeting 100 x 100 cm (dibond), voorzien van ophangsysteem. Iedere foto wordt versterkt door een tekst en zijn daardoor ook afzonderlijk te gebruiken. Deze foto's kunnen worden opgehangen of op schildersezels worden geplaatst. 

Wilt u de expositie combineren met een workshop fotografie of teamtraining? Dat kan! Informeer via contact 

Publiciteit wordt in overleg gegenereerd vanuit de organisatie en/of vanuit Johanna Minnaard Fotografie.     

Op de foto's zelf zit auteursrecht en mogen niet zonder toestemming worden gepubliceerd.

In het nieuws 

De expositie was eerder te zien bij museum BRAK! in IJmuiden, Hogeschool Utrecht, Hoogheemraadschap Stichtse Rijnlanden in Houten, provinciehuis Arnhem, Radboud Universiteit Nijmegen, de Oosterscheldekering, Boekmanstichting, Gemeentehuis Voorst, Fokker Terminal Den Haag, Historiehuis Roermond, hoofdkantoor Rijkswaterstaat in Utrecht en Museum Brug van Vroenhoven, België. 

Filmpje Brug van Vroenhoven tbv museum en Lives project schone rivieren. 

Samenwerkingsproject met Fotocollectief Twello

2021 Flyer Tentoonstelling SUP Museum Brug van Vroenhoven
PDF – 482,5 KB 588 downloads
2022 Persbericht SUP Expo Brug Van Vroenhoven
PDF – 549,1 KB 545 downloads
Reizende Fotoexpositie SUP Van Johanna Minnaard In I Jmuiden Persbericht 1
PDF – 147,0 KB 839 downloads
Johanna Minnaard IJMUIDER COURANT
PDF – 1,5 MB 933 downloads