Portret en familie

Ontspannen op de foto? Dat kan! Ik werk graag met mensen en zoek naar een creatieve invulling voor een familieshoot of portret, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Interesse? Neem contact op via het contactformulier of bel 06 830 217 66.

Regelmatig verzorg ik creatieve workshops met fotografie. Bijvoorbeeld als invulling van een teamuitje of familie activiteit. Veel is mogelijk en ik maak graag een programma op maat. Deelnemen kan met een telefoon of zelfs online. Ik leer je echt anders kijken. Kijk voor voor meer informatie bij  workshops of neem vrijblijvend contact op. 

 

Referenties

Familie van den End, Ermelo.

Wat een mooie foto's van ons, de kinderen en kleinkinderen! Je manier van werken, de zorgvuldigheid en attente houding maakte dat we ervan hebben genoten. We zijn er heel blij mee. 

 

Fleur Fleischeuer, Ermelo

We wilden een unieke foto van ons drietjes aan onze ouders geven. Johanna zorgde voor een ontspannen sfeer, luisterde goed naar onze wensen en gaf goede tips. We hebben echt lol gehad samen. De foto's zijn prachtig en mijn ouders zijn er erg blij mee.