Home » Uitleen expo SUP

Uitleen expositie Single Use Plastic 

Om aandacht te vragen voor Single Use Plastic maakte ik deze foto's. Op een esthetische manier zijn acht producten gefotografeerd die per juli 2021 verboden worden. Het doel is om de kijker aan het denken te zetten. Zijn deze producten slecht? Of is het de manier waarop we er mee omgaan? Zijn er alternatieven  of kunnen we ook zonder Single Use Plastic? 

De start van deze reizende expositie was bij BRAK! In IJmuiden. Wilt u ook aandacht vragen voor dit onderwerp? Dat kan! De expositie is gratis te leen. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier.

De expositie is mede mogelijk gemaakt door Rijkswaterstaat.

Voorwaarden en informatie 

  • De acht foto's zijn afgedrukt en verlijmd op 3 mm dibond, afmeting 70 x 50 cm en voorzien van haak.
  • Een ophangsysteem wordt niet meegeleverd en dient door de organisatie zelf te worden verzorgd. 
  • In overleg kunnen foto's worden gebracht/gehaald of per koerier worden verzonden. De kosten daarvan komen voor rekening van de organisatie.  
  • De foto's kunnen gratis worden getoond met een maximum van 6 weken. Heeft u andere wensen, in overleg is veel mogelijk!
  • Op de foto's zelf zit auteursrecht. Zij mogen zonder toestemming niet worden gepubliceerd.
  • De foto's kunnen worden gekocht in zowel hoge als lage resolutie voor eigen gebruik. Ook kunnen de foto's als serie of per stuk worden afgedrukt op verschillende materialen en in diverse maten. Kiest u voor deze optie? Neem voor informatie contact op via het contactformulier