Home » Online workshop

Workshop fotografie - nu ook online!

Workshop Creatief Kijken 

Wil je graag creatievere foto's maken? Ben je op zoek naar inspiratie? Wil je meer weten over compositie en standpunt? Wil je een wow-factor in je foto's? Meld je aan voor de online workshop 'Creatief Kijken' . Veel technische kennis of een dure camera is niet nodig - je kan meedoen met een telefoon of camera. Naast theorie ga je ook oefenen. De groep is klein zodat je maximaal ervaringen uitwisselt en je leert echt anders kijken. 

 

Zaterdag 6 februari 2021, 10.00 - 12.oo uur online, prijs 29,95 pp (incl. btw)

Zaterdag 6 maart 2021, 10.00 - 12.00 uur online, prijs 29,95 pp (incl. btw)

Direct aanmelden kan via het contactformulier. Zet je je voorkeurdatum erbij?

Bel met vragen naar 06 830 217 66.  

 

Workshop Basiskennis Fotografie  

Vind je fotograferen leuk en wil je meer uit je camera halen? Meld je dan aan voor een online workshop fotografie! Je krijgt inzicht in de basis beginselen (sluitertijd, diafragma) van fotografie en praktische tips voor compositie. Ervaring is niet nodig, een camera waarbij je sluitertijd en diafragma kunt instellen is handig. We werken met kleine groepen zodat je maximaal ervaringen uitwisselt. 

Zaterdag 9 januari 2021, 10.00 - 12.00 uur online, prijs 29,95 p.p. (incl. btw). (VOL).

Interesse in deze workshop? Stuur een bericht via het contactformulier

Voor groepen

Op zoek naar een origineel teamuitje of creatief familie uitje? Denk eens aan fotografie! Ook online is er veel mogelijk en maak ik graag een programma op maat. Iedereen kan fotograferen met een camera of telefoon. Ik leer je graag anders kijken, samenwerken of letterlijk de kwaliteiten in je team in beeld brengen. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier