Home » Online workshop

Workshop fotografie - nu ook online - Nieuwe data beschikbaar! 

Workshop Creatief Kijken 

Wil je graag creatievere foto's maken? Wil je die WOW factor in je foto's? Ben je op zoek naar inspiratie? Wil je meer weten over compositie en standpunt? Meld je aan voor de online workshop 'Creatief Kijken' . Je kan meedoen met een telefoon of een camera - technische kennis is niet nodig. Ik leer je echt anders kijken. Naast theorie ga je ook oefenen, zelfs in deze online workshop. De groep is klein zodat je maximaal ervaringen uitwisselt. Na de workshop maak je gegarandeerd betere foto's! Deze workshop is ook heel geschikt om bijvoorbeeld in teamverband te doen, of als groep, zelfs online! 

Vrijdag 9 april 2021, 10.00 - 12.00 uur online, prijs 39,95 pp (incl. btw)

Direct aanmelden kan via het contactformulier.

Kan je niet op genoemde datum? Of spreekt individuele begeleiding je (meer) aan? 

Maak een afspraak  via 06 830 217 66.  

 

Workshop Basiskennis Fotografie  

Vind je fotograferen leuk en wil je meer uit je camera halen? Geen zin om dikke handleidingen door te nemen? Fotografeer je op de automatische stand en wil je daarvan af?  Meld je aan voor een online workshop basiskennis fotografie! Je krijgt inzicht in de  werking van de camera en de primaire instellingen (sluitertijd, diafragma, iso waarde). Ervaring is niet nodig, een camera waarbij je sluitertijd en diafragma kunt instellen is handig. De groep is klein zodat je al je vragen kan stellen. 

Donderdagavond 15 april 2021, 19.30 - 21.30 uur online, prijs 39,95 p.p. (incl. btw). 

Interesse in deze workshop? Stuur een bericht via het contactformulier

Kan je niet op genoemde datum? Of spreekt individuele begeleiding je aan? 

Maak een afspraak  via 06 830 217 66.  

Voor groepen

Op zoek naar een origineel teamuitje? Of wil je samen met familie of vrienden creatief aan de slag? Denk aan fotografie! Ik leer je anders kijken. Wanneer het kan gaan we naar buiten maar ook online is er veel mogelijk. Ervaring met fotografie is niet nodig, meedoen kan ook met een telefoon. Fotografie kan ook als middel worden ingezet om beter samen te werken of kwaliteiten van teamleden zichtbaarder te maken. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier